Etusivu Minä Perheeni Koivula Koivulakierros Historia Musiikki Ohjelmat Tikanheitto Kurssit Bungzhi Pelit Kuvat Tehtävät Linkit Kysely Muuta Lähetä postia!
Valitse tästä!
Kävijälaskuri

Täältä tuloo Luoman Perhe!

Kuten varmaan jo arvasitkin, minullakin on perhe. Perheeseeni kuuluu isä (Olavi), äiti (Kerttu), vähäisimpänä muttei viimeisenä yksi sisko (Heidi), sekä kaksi veljeä (Risto ja Jarmo). Nämä kaikki siis asuvat samassa talossa kuin minä. Siis siinä talossa jossa asuin elämäni 19 ensimmäistä vuotta. Lisäksi talossa tai ainakin sen välittömässä läheisyydessä asuu tällä hetkellä (virallisesti) kaksi kissaa ja yksi koira. Paljastan jo tässä vaiheessa koiran nimen. Se on Nalle. Kissojen nimet pysykööt vielä tässä vaiheessa arvoituksena. Harmi kyllä en nyt jaksa tässä kovin kauaa pitää jännitystä yllä. Niidenkin nimet ovat nimittäin tässä alla:

Lemmikkieläimet

Perheeseemme kuuluu Viiru- sekä Töpö-kissa ja Nalle-koira. Alla on kuvat heistä. Ylimmässä kuvassa Viiru, keskimmäisessä Töpö ja alemmassa kuvassa Nalle.

Viiru

Töpö

Nalle

Valehtelukisa

Vuoden 2001 Joulujuhlassa pidimme kilpailun, jossa piti arvata, kuka minkäkin tekstin on kirjoittanut. Kaikkien kirjoittaneiden piti valehdella tekstiinsä jotain. Eli näistä seuraavista teksteistä voit päätellä jotain niiden kirjoittajista, kunhan vain osaat tulkita tekstin oikein.

1. Olen ylihärmäläinen miehenalku. Täällä on mukava asua ja oleskella. Pränni on maharottoman vilkas paikkakunta. Nyt on se aika vuodesta, kun on kaikki puinnit saatu puiduksi ja voin ottaa joulun vastaan. Siitä olen erikoisen tyytyväinen. Nyt sitten aion katsoa joulukalenterin tämän päivän jakson. (olavi)

2.Olin eilen nahottamossa ja kävin kirkolla häthätää. Sen jälkeen menin taas nahottamoon pistämään paperia laudalle. Kävin laittamassa myös kutterinpurua pannunpesään. Sitten tulin tupaan ja odottelin koska Harri tulisi kotiin. Oli kiva nähdä jälleen. Pakkanen on pakannut mennä kintaaseen mutta eiköhän se sieltä kesän myötä tule pois. (paappa)

3. Heräsin eilen jo kukonlaulun aikaan ja menin tapani mukaan katsomaan Nallea. Muistan, että ollessani vielä alle viisikymppinen olin joka päivä jaksanut käydä sen kanssa lenkillä. Myöhemmin päivällä söin kaurapuuroa sekä perunoiden kanssa rosollia. Teatterikoulu sai jäädä väliin koska halusin rakentaa tekniikkalegoista ison puimurin. (harri)

4. Mä oon hauska mutta Jarmo on tumpelo. Harri on pömpeli ja minä olen hauska. Mä oon maljakko mutta Jarmo on kukka jonka lehmä söi eilen ja ulosti tänään. On se ilmoja pirelly. Jarmo on tumpelo mutta mä oon paras. Mä oon paras. Mä oon paras. Mä oon paras. Mä oon paras. Mä oon paras. Mä oon paras. (risto)

5. Kävin eilen pihalla ja luistelinkin siellä, mutta tulin nopeasti pois, koska siellä oli niin kylmä. Kun tulin sisään, muut olivat pahalla päällä että aivan mun perään pitäis kattoa. Loppupäivän istuin nurkassa. Sain paljon joulukortteja sekä Lahden kaupungin sinfoniaorkesterin kasetin. En ole kyllä pitkään aikaan käynyt ehostamassa itseäni koska tämä joulunodotusaika on niin kiireellistä aikaa. (mumma)

6. Olen päässyt haaveilemaani ammattiin. Näkö on heikentynyt jonkin verran, mutta useimmillahan käy sillä lailla. Laulan mielelläni, mutta usein hiukan nuotin vierestä, valitettavasti.Yritän olla ahkera, mutta väliin ote herpaantuu. Olen aina pitänyt hiihtämisestä, joskin sukseni kulkevat turhan hitaasti. Olen ehdottomasti liian lyhyt tarhaajaksi, mutta apulaisen hupulaiseksi mahdottoman sopiva. (kerttu)

7. Osaan pelata Colin McRae Rallya hyvin. En ole ajanut siinä kertaakaan ojaan, kuten en myöskään oikealla autolla. Eilen ajoin autolla kuuhun ja huomenna meinaan mennä sinne helikopterilla. Tähtitiede on hauskaa. Töpöäkin on hauska silittää. Mutta silittäminen ei oo hauskaa. Pelaan koripalloa Espanjan maajoukkueessa. En ole koskaan käynyt ulkomailla. Isäinpäivänä pistetään lippu tankoon puutarhaan. Mäkin osaan tehdä sen. (heidi)

8. Asun Torpedossa Keuruulla. Olen aivoiltani 21-vuotias. Ajatukseni hölmistyvät joskus kyllä tällaiseen jutskaan. Olen paras kuulantyönnössä ja ennen kaikkea keihäänheitossa. Olen suosittu kynttilän sammuttaja. Ja aina kun katselen kuusta minulle tulee hyvä olo. Olen omistanut 24 pianoa. Omistan mahtavan talon. Olen sikäli onnellinen että voin asua talossa joka on paras. (jarmo)


Tekijä Harri Luoma v.2002, puh. 050-3783457, sähköposti: Harri.L@mbnet.fi