Etusivu Minä Perheeni Koivula Koivulakierros Historia Musiikki Ohjelmat Tikanheitto Kurssit Bungzhi Pelit Kuvat Tehtävät Linkit Kysely Muuta Lähetä postia!
Valitse tästä!
Kävijälaskuri

Nettiradiot

Kokosin listan parhaista nettiradioista, joita pystyy kuuntelemaan Winampilla. Mukana on yli 70 suomalaista nettiradiota sekä yli 600 ulkomaista nettiradiota. Kaikki nettiradiot on koottu yhteen WinAmpin soittolistaan (playlist, m3u), jotta niitä olisi helppo kuunnella. Kun kaikki radiot ovat yhdessä listassa, niitä on helpompi selata eikä tarvitse olla koko ajan netissä surffailemassa kaikkien mainosbannereiden keskellä. Lista sisältää mm. YLEn nettiradiot, paljon paikallisradioita sekä etenkin ulkomailta paljon eri genreihin keskittyneitä radioita. Mitään genreä ei ole jätetty ulkopuolelle joten kaikille varmasti löytyy mieleinen kanava :) Radioista suurin osa kuuluu winampilla. Joidenkin radioiden lähetysosoite on saattanut muuttua tai ne ovat saattaneet lopettaa toimintansa, joten ihan kaikki radiot eivät varmaankaan kuulu. Soittolistan voit avata suoraan winampilla klikkaamalla m3u tai pls-tiedostoa. Soittolista saattaa avautua myös muilla soittimilla, mutta en ole niitä testannut, joten en mene niistä takuuseen. Radioita kerätessäni pyrin pitämään alarajana 128 kbps mp3-pakkausta, koska tätä huonompi äänenlaatu alkaa jo haitata kuuntelua. Tosin joitain poikkeuksia tein jos radio oli muuten hyvä. Radioihin, joiden äänenlaatu oli yli 160 kbps, laitoin merkiksi HQ hyvästä laadusta. Mutta joo, eipä niistä sen enempää, nyt vain kuuntelemaan!

Lataa soittolista tästä: (molemmat sisältävät täsmälleen samat nettiradiot, lataa se kumpi sattuu toimimaan)


nettiradiot_kaikki.m3u
nettiradiot_kaikki.pls


Windows Media Playerissä on inhottava rajoitus jonka takia se ei hyväksy yli sadan rivin pituisia soittolistoja. Tämän takia tein media playerin käyttäjille omat listat, joissa ylempi lista on jaettu yhdeksään eri osaan. Windows media playerissä tosin kanavien nimet eivät näy oikein joten suosittelen Winamppia.

nettiradiot_osa_1.m3u
nettiradiot_osa_2.m3u
nettiradiot_osa_3.m3u
nettiradiot_osa_4.m3u
nettiradiot_osa_5.m3u
nettiradiot_osa_6.m3u
nettiradiot_osa_7.m3u
nettiradiot_osa_8.m3u
nettiradiot_osa_9.m3u
Tekijä Harri Luoma v.2009, puh. 050-3783457, sähköposti: Harri.L@mbnet.fi