Etusivu Minä Perheeni Koivula Koivulakierros Historia Musiikki Ohjelmat Tikanheitto Kurssit Bungzhi Pelit Kuvat Tehtävät Linkit Kysely Muuta Lähetä postia!
Valitse tästä!
Kävijälaskuri

Koivula

Koivula, eli talo jossa me asumme, näkyy alla olevissa kuvissa. Jos katsot esim. ylintä kuvaa, näet kaksi sisäänkäyntiä: Vasemmanpuoleisessa päässä asumme me, Harri, Heidi, Risto, Jarmo, Olavi ja Kerttu ja oikeanpuoleisessa päässä mumma ja paappa.

Koivula, kuva 1

Koivula, kuva 2

Koivula, kuva 3

Koivula, kuva 4

Koivula, kuva 5

Koivula, kuva 6

Koivula, kuva 7

Koivula Pictures

Koivulassa toimii myös aktiivisesti Koivula Pictures. Koivula Pictures:in pääjohtajana toimii Harri Luoma, sihteerinä Heidi Luoma, apulaisena Risto Luoma sekä apulaisen hupulaisena Jarmo Luoma. Myös näillä sivuilla on paljon Koivula Picturesin tuotantoa:

Operaatio Keinutuoli on elokuva, jonka käsikirjoitus on luettavissa sivuilla.
Bungzhin kylän seikkailut on kuvasarja, jonka voit katsella läpi.

Luoman Salapoliisitoimisto

Koivulassa on myös aikoinaan toiminut Luoman Salapoliisitoimisto. Se perustettiin 1.4.1991 ja toimi vuosina 1991-1993. LSPT:n suosio oli vankkumatonta, mutta kaikkien vakituisten jäsenien jäädessä varhaiseläkkeelle se lakkautettiin. Luoman Salapoliisitoimiston jäseninä toimivat Sihteeri Harri Luoma, Johtaja Heidi Luoma sekä Apulainen Risto Luoma. Vaikka itse salapoliisitoimistoa ei enää ole olemassa, löytyy näiltä sivuilta vielä vanhoja LSPT:n eli Luoman SalaPoliisiToimiston dokumentteja:

LSPT:n puhelinnumerot ja osoitteet
Rosvon kiinniottamissäännöt ja rosvojen nimiä

Radio Luoma 99,9 MHz

Koivulassa toimii myös Radio Luoma 99,9 MHz. Radio Luoma on toiminut jo monta vuotta, perustamisvuosi taitaa olla joku 1990-luvun alkupuolella. Radio Luoma toimii vieläkin aktiivisesti. Alla on yksi esimerkki toiminnastamme. Voit ladata sen koneellesi ja kuunnella vaikka Winampilla, tai sitten soittaa sitä suoraan internetistä Windowssin Media Playerilla tai RealPlayerilla tai muulla vastaavalla.

Radio Luoman Syysextra

Tietoja kappaleesta:

      Pituus 13:31
      Laatu: Mp3, 22 khz, 32 kbs, mono
      Koko: 3169 kt


Tekijä Harri Luoma v.2002, puh. 050-3783457, sähköposti: Harri.L@mbnet.fi